Wybieramy Menedżera Gastronomii Roku
Od ponad roku pracuję w Restauracji Browar Warszawski Grill & Bar - jedynym Browarze Restauracyjnym w Polsce, który może się pochwalić 18gatunkami piwa sprzedawanymi każdego dnia. Jest to jeden z największych lokali restauracyjnych w Warszawie. Najpierw dzieliłem się swoim doświadczeniem ulepszając Restaurację od strony serwisu jako manager operacyjny, a od lutego pracuję jako Event Manager. Do moich sukcesów należy m.in. Zdobycie i utrzymanie 2 miejsca w rankingu Tripadvisor Naszej Restauracji (na ponad 2700lokali w Warszawie). Podczas mojej pracy jako Event Manager udało mi się zorganizować już ponad 100 mniejszych i większych eventów, z których wielu gości nawiązało z nasza Restauracją stałą współpracę, doceniając nasze miejsce jako miejsce o najwyższym standardzie dbałości o każdy detal. Pierwszym eventem, który samodzielnie nadzorowałem - była kolacja z okazji 10-lecia Magazynu KMAQ w Polsce. Miejsce to stało się jednym z obowiązkowych miejsc na mapie Warszawy w organizacji eventów korporacyjnych od 10 do ponad 650 osób. Dodatkowo cały czas pracuje nad tym, aby moja praca przynosiła jak największe profity miejscu, które mnie zatrudnia.
W swojej pracy zawsze stawiam na czołowych miejscach : etykę, słowność, konsekwencję, umiejetność słuchania i realizowania potrzeb naszych klientów. Dzięki ukończeniu aktorstwa w Akademii Teatralnej w Warszawie, gdzie od paru lat pełnie również funkcje asystenta Profesora Waldemara Śmigasiewicza, mam również w sobie umiejetność, która pomaga mi stworzyć odpowiednią atmosferę w pracy.
- Telefon dla klientów: 790223468
- Adres lokalu: Haberbuscha i Schielego 2, Warszawa
- Kliknij i odwiedź stronę internetową
- Kliknij i odwiedź profil na Facebooku
____________
UWAGA! Ważna informacja dla uczestników: warto zadbać o swoją prezentację
w plebiscycie - można dodać zdjęcia i opis lub zaktualizować dane
____________
Czytaj więcej o plebiscycie na: www.polskanews.pl/mistrzowie-smaku