Wybieramy Menedżera Gastronomii Roku
Cześć!
Zajmuje się gastronomią od 15 lat.
Swoją karierę rozpocząłem w Technikum Gastronomicznym im. Jana Pawła II na ul. Komorskiej. Ukończyłem tam kierunek kelnera i zdałem sobie sprawę jak cudownie jest pracować na sali. Uwielbiam mieć kontakt z gościem, uczestniczyć w rozmowach na tematy gastronomiczne jak i te z gastronomią niezwiązane.
Na Mokotowskiej 69 pracuje od blisko sześciu lat i cieszę się, że moja praca została doceniona, a ja awansowany do rangi managera.
Poza pracą w restauracji pracuje również w szkole, której jestem absolwentem jako nauczyciel przedmiotów zawodowych chcąc zapewnić naszej Warszawskiej Gastronomii nabór świetnych, wyedukowanych pracowników.
Jestem pasjonatem wina i oprócz bycia managerem jestem również sommelierem w restauracji.
Prowadzę również stronę na Instagramie pod nazwą "poczucie_win" gdzie staram się przybliżyć charakterystykę win z różnych zakątków świata.
- Adres lokalu: Mokotowska 69, Warszawa
- Kliknij i odwiedź stronę internetową
- Kliknij i odwiedź profil na Facebooku
____________
UWAGA! Ważna informacja dla uczestników: warto zadbać o swoją prezentację
w plebiscycie - można dodać zdjęcia i opis lub zaktualizować dane
____________
Czytaj więcej o plebiscycie na: www.polskanews.pl/mistrzowie-smaku